Nieuwsbrieven

 • Informatie vanuit het team, de activiteitencommissie en de medezeggenschapsraad vindt u in de ‘Trede’, de nieuwsbrief van de school. De Trede wordt doorgaans iedere laatste vrijdag van de maand verstuurd; u kunt zich hiervoor inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. We raden een snelle inschrijving van harte aan, er staan veel leuke, informatieve en praktische berichten in! Via dezelfde weg verschijnen er regelmatig nieuwsbrieven over specifieke onderwerpen, waar we u over willen informeren.

  Onze voorkeur gaat uit naar digitale post. De nieuwsbrieven worden per e-mail verzonden vanuit Mailchimp; dit programma maakt gebruik van het adressenbestand, dat is gekoppeld aan het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

  U kunt zich met meerdere e-mailadressen inschrijven. Indien de nieuwsbrieven uitblijven, laat het ons weten, we helpen u graag. Het kan gebeuren dat de digitale post in de spamfolder terecht komt, dus voegt u ons adres in dat geval toe aan de lijst met veilige afzenders.

  Hebt u vragen of suggesties, stuur een bericht naar administratie@fatimarvko.nl. Vermeld hierbij altijd de naam en groep van uw kind(eren).

 • Nieuwsbrief de ‘Trede’

 • Brieven

 •  

  Aanmelden nieuwsbrief de ‘Trede’

  Op de hoogte blijven van het schoolnieuws? Hieronder kunt u zich aanmelden voor de ‘Trede’ en andere nieuwsberichten.

  * vereist