Schoolkosten

 • Ouderbijdrage

  De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2021-2022 is vastgesteld op € 57,50. Hoewel het hier een vrijwillige bijdrage betreft, is deze bijdrage onmisbaar voor het bekostigen van de bovengenoemde activiteiten. Voor kinderen die in betreffend schooljaar ná 1 januari op school komen, is het bedrag vastgesteld op € 30,00. Er bestaat een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. U ontvangt hiervoor van de activiteitencommissie een brief met betalingsgegevens. Ouders die de bijdrage niet kunnen betalen, kunnen een beroep doen op de Sociale Dienst. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de directie.

  Overblijven

  Op de Fatimaschool is het overblijven georganiseerd in samenwerking met Kinderopvang Mundo. Het is mogelijk om op vaste dagen over te blijven, of te kiezen voor incidenteel overblijven middels een strippenkaart. De kosten voor het overblijven op vaste dagen zijn afhankelijk van het aantal dagen en het instapmoment. Een strippenkaart kost € 27,00 voor tienmaal en € 13,50 voor vijfmaal overblijven.

  Kamp

  Ieder schooljaar gaan de groepen 7 en 8 met hun leerkracht(en) op werkweek. De groepen gaan naar verschillende locaties. Voor de ontwikkeling van de kinderen uit groep 7 vinden wij het belangrijk dat zij met elkaar een (mid)week van huis zijn. De groep verblijft in een kamphuis, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Het sociale, culturele en sportieve aspect neemt tijdens deze week een belangrijke plaats in.

  Voor groep 8 zal het kamp in het teken staan van het afscheid nemen van de basisschool. Tijdens deze weken is de hulp van kook- en hulpouders onontbeerlijk! De leerkrachten bepalen, in samenspraak met de directie, welke ouders worden meegevraagd. De werkweek is verplicht voor alle leerlingen. De kosten van het kamp bedragen circa € 100,00.

  Schoolbenodigdheden

  De kinderen krijgen gedurende hun ‘schoolloopbaan’ alle rapporten in een mooie map mee. Wij vragen u voor deze rapportmap een eenmalige bijdrage van € 15,00. Daarnaast hebben de kinderen nog een aantal zaken nodig:

  Vanaf groep 3
  Etui (geen pennenbak) en gymkleding: korte broek, shirt met korte mouwen, sokken, stevige sportschoenen (geen ballet- of turnschoenen), rugzak en een elastiek voor kinderen met lang haar.

  Vanaf groep 6
  1 multomap 4-rings, 1 setje tabbladen (10-delig), een aantal doorzichtige insteekhoezen, 1 pak gelinieerd papier, agenda met weekoverzicht, 2 pasfoto’s en 1 opbergmap A-4 formaat (met elastiek).

  In de klas krijgen de kinderen het nodige aan werkmaterialen, waaronder een vulpen (exemplaar voor link- of rechtshandigen). Mochten de vulpen onverhoopt kwijtraken of kapotgaan, dan kunt u deze voor € 5,50 verkrijgen bij de administratie aan de Larikslaan.